Achter de camera

Het leven zit vol verrassingen en bijzondere momenten of je het nou opmerkt of niet. Samen met mijn camera probeer ik deze momenten te vangen en deze met je te delen, in de wetenschap dat een gemiste kans altijd weer een nieuw moment van inspiratie brengt.

Ik heb een voorliefde voor portretten, liefst intrigerend en zonder lach. Een beeld waar je langer naar kunt kijken, dat je als kunst aan de muur kunt hangen omdat het niet verveelt en tijdloos is.

Als kind bracht ik met mijn ouders de zomers door op Sardinië waar veel van mijn meest waardevolle herinneringen gemaakt zijn. De bergen en de zee aan het oosten van het eiland, zijn voor mij de plekken waar ik het meest tot rust kom. Daar mag ik jaarlijks mijn lieve familie en vrienden ontmoeten. Dit is verweven met mijn fotografie en levensstijl, ik kan niet zonder. Daarom zeg ik:

“Mijn fotografie gaat over elkaar ontmoeten, inspireren en raken met het hart. Blij word ik van de co-creatie die tot dubbelgeluk leidt.”

Ik streef naar zoveel mogelijk authenticiteit zowel in mijn werk als in mijn leven. Wanneer ik een portret maak vind ik dat ook belangrijk. Zomaar een nietszeggend plaatje is voor mij als een lege huls. Ik ga voor een echte ontmoeting waarin een beeld tot stand komt van wie jij bent op dat moment door mijn ogen. Daarom spreek ik ook van een co-creatie en dubbelgeluk.  Ik nodig je uit om het zelf te ervaren.

Met hartelijke groet,

Daniela Depau

Be yourself, everyone else is already taken”                       ~ Oscar Wilde ~

 
Don`t copy text!